Készletnyilvántartó és Számlázó rendszerek

Együttműködő partnerünk a Dolphin Kft.

Dolphin Kft. 1998 óta tevékenykedik az ügyviteli piacon, azon belül is a készletgazdálkodásra valamint a számlázásra specializálódott. 

Saját fejlesztésű szoftverei, melyek a felhasználói igények alapján lettek kialakítva és továbbfejlesztve, valamint a hozzáadott szaktudás biztosítják partnerei számára a megelégedettséget. Rugalmas és cégre szabható rendszereik megfelelő alapot képeznek, hogy mindenki megtalálja számítását. 

Céljuk, hogy megtalálják ügyfeleik számára azt az utat, amelyen keresztül az informatika, technológia működésük egyik alappilléreként konkrét üzleti haszonnal is bizonyítja létjogosultságát.

Számlázó szoftverek

A dobozos „kis” számlázó szoftverek – Dolphin-Invoice 3.0 – mellett megtalálható a „nagytestvér” is – Dolphin-Invoice Pro – mely kialakításában, funkcionalitásában többet nyújt. 

Míg az Invoice 3.0 egy munkaállomáson, egy cég nevében nem hálózatos környezetben forintos és eurós számlák kiállítására is alkalmas, addig az Invoice Pro hálózatos, akár korlátlan céges és bármely devizában történő számlakiállításával tágabb lehetőségeket biztosít. Főkönyvi kapcsolattal is rendelkezik, mely lehetőség kínál komplett rendszerek kialakítására.

Készletnyilvántartó rendszerek

A számlázóhoz hasonlóan itt is megtalálható a dobozos, ám szerényebb tudással felvértezett, valamint a nagyvállalatok szintjén is versenyképes, rugalmasan paraméterezhető, a vállalat igényeihez igazítható termék. 

A Dolphin Kft. rendszerei kapcsolódnak a ComboSoft Kft. Pénzügyi-Számviteli rendszeréhez (közös törzsek, kimenő számlák kontírozott feladása, készlet feladás).

Kapcsolódó linkek, termékleírások, letöltések:

Invoice Pro Számlázó, és számlaérkeztető program

Store Pro (Készletkezelő program)

Komplett ERP rendszer

Online bemutató kérése